Nunta

Știm că organizarea unei nunți este un proces stersant cu multe detalii pe care trebuie să le aveți în vedere, astfel pentru a vă ușura căutările noi vă propunem câteva din serviciile și produsele de care ați avea nevoie pentru o "nuntă cu de toate" .

Muzica

Nu este nuntă fără muzică, indiferent de preferințe noi ne ocupăm să vă găsim trupa sau Dj-ul care să facă atmosfera și voi să vă distrați pe cinste.

Pentru un program complet și variat propunem 45 minute Café Concert – saxofon sau quartet, un/o interpret/ă de muzică populară, cu un repertoriu variat pentru una sau mai multe reprezentații (45 minute reprezentația). O trupă de cover-uri care să aducă voia bună și să ofere tuturor invitațiilor o melodie preferată. Iar DJ-ul este nelipsit, fie că vreti să faceți un after party cu prietenii care ascultă muzică electronică sau pentru a anima momentele de pauză între reprizele de muzică live, un DJ poate aduce el însuși petrecerea, fără a avea nevoie de o formație.


Contactează-ne

Invitatii & alte tiparituri

Avem 3 categorii de inviații :
Modele standard din cartoane cu diverse texture și finisaje – carton classic color, carton texturat color, sau carton sidefat .
Invitații predefinite cu modele complexe, decupaje și texturi speciale.
Invitații de lux din materiale atipice precum lemn, plastic, acril etc. cu prezentare în cutie sau alt tip de suport special .

Meniuri :
Putem realiza meniuri simple sau complexe cu diverse tipuri de hârtie sau carton ori pe stativ tip suport.

Plicuri :
Plicurile cu buzunar sau plicurile clasice, port fi personalizate cu mesaje , sau pot fi nominale .

Cărticica copiilor*:
Știm că la nuntă pot fi invitați și copii, dar din păcate pentru unii petrecerea adulților poate fi plictisitoare, noi ne-am gândit și la ei, și vă oferim cărticele interactive, suport de masă pentru copii, și tipizate care să îi țină ocupațti . (*aceste materiale se comandă doar împreună cu invitațiile)

Place cards :
Pentru ca invitații să fie aranjați la mese așa cum v-ati gândit, avem place cards, simple sau decupate în forme speciale.


Contactează-ne

Decor

Decorul de nuntă este special, el conturează povestea și creează atmosfera specifică unui eveniment precum nunta. În funcție de fiecare locație decorul poate fi adaptat, avem în protofoliu modele de decor standard, însă orice idee poate fi recreată .
Litere decorative cu lumini text LOVE înalte de 1.5m sau1.2m . Acrcadă, panou floral foto corner, decor masă, decor prezidiu, lumânări decorative, opis, butafori, cufăr .


Contactează-ne

Divertisment

Pentru a menține atmosfera momentele de divertisment sunt un bonus.
La o nuntă se poate opta pentru una sau mai multe reprezentații artistice care sa distindă atmosfera, în funcție de preferințele vostre puteți alege un moment de dans, un show de magie, acrobație, momente tradiționale sau alte acte susținute de profesioniști. De asemenea elementele interactive din cadrul unui eveniment pot aduce distractie fără a suplimenta bugetul, astfel oglinda magică sau cabina Vogue pot să integreze în programul de nuntă distracția de tip interactiv a invitațiilor. Yuup booth
Vogue booth


Contactează-ne