Botez

Pe lângă semnificația profundă a evenimentului, adulții deobicei oferă o petrecere în cinstea copilului . Petrecerea unui botez poate avea loc într-un cadru restrâns, doar cu membrii familiei sau poate fi o petrecere la care toți prientenii și rudele vor fi invitați pentru celebarea celui mic. Indiferent de tipul de botez noi ne-am gândit la tot ce ați avea nevoie ca această petrecere să fie amintită peste ani.

Muzica

Muzica la botez poate fi susținută de un DJ care să anime atmosfera, dar de asemena pot veni și trupe de muzică live care să cânte invitațiilor genul de muzică preferat .


Contactează-ne

Decor

Pentru decor avem pregătite idei atât pentru un botez de fetiță cât și pentru botez de băiețel , iar dacă aveți o tematică anume ne face plăcere să venim în ajutor indiferent de propuneri.
Decor de masă
Aranjament baloane
Panou photo corner
Decor biserică
Butaforii


Contactează-ne

Divertisment

Oglinga magică YUUP!booth aduce distracție oriunde cu poze tematice. Ideale pentru o petrecere de botez, fotografiile scoase pe loc vor fi îndrăgite de toata lumea și vă vor aminti cu drag peste ani de bebeluș și de prima lui petrecere.

De asemenea momentele artistice pot fi integrate în evenimentul dumneavoastră astfel încat toata lumea sa fie animată .

Ursitoare
Moment artistic- Dans
Animator – Costume
Moment Magic
Kids Corner – oferim cărticele personalizate pentru copiii care participă la petrecerea de botez


Contactează-ne

Invitatii & alte tiparituri

Avem 3 categorii de inviații :
Modele standard din cartoane cu diverse texture și finisaje – carton classic color, carton texturat color, sau carton sidefat .
Invitații predefinite cu modele complexe, decupaje și texturi speciale.
Invitații de lux din materiale atipice precum lemn, plastic, acril etc. cu prezentare în cutie sau alt tip de suport special .

Meniuri :
Putem realiza meniuri simple sau complexe cu diverse tipuri de hârtie sau carton ori pe stativ tip suport.

Plicuri :
Plicurile cu buzunar sau plicurile clasice, port fi personalizate cu mesaje , sau pot fi nominale .

Cărticica copiilor*:
Pentru copii am realizat cărticele interactive personalizate cu tema botezului . (*aceste materiale se comandă doar împreună cu invitațiile)

Place cards :
Pentru ca invitații să fie aranjați la mese așa cum v-ati gândit, avem place cards, simple sau decupate în forme speciale.


Contactează-ne

Trusou

Trusoul de botez face parte din tradiția creștină, părinții spirituali oferind copilului ce îl creștinează un trusou cu piese necesare preotului ce susține slujba de creștinare.
Prosoape, batiste, fașă, pânză, păturică, sticluță pentru mir și sapun, toate acestea se pot personaliza cu mesaje și imagini dorite de dumneavoastră sau disponibile în portofoliul nostru.

În completarea pachetului vă putem oferi și lumânări de botez, cruciulite și cutii personalizate.


Contactează-ne