Aniversare

Decor

Fie că este vorba de prima aniversare din viață sau sărbătoriți un număr frumos de ani, noi vă propunem o petrecere tematică cu un decor de poveste. Cifre 3D cu lumini și ornamente florare sau baloane colorate, panou foto, butaforii, și multe alte ornamente care să întregească petrecerea, pe toate le găsiti la noi.


Hire us

Distracție

Oglinda magică va fi îndrăgită de toți invitații care vor pleca cu o fotografie sau poate chiar cu mai multe de la petercerea pe care sigur nu o vor uita. O aniversare pentru copilul tău la care să se întalnească cu personajul perefat va fi un moment unic. Echipa noastră este pregătită sa vină la petercere cu mascote originale, Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck & Daisy Duck, Olaf, si multi alții, toți așteaptă să se distreze împreună cu voi.


CONTACTEAZA-NE

Muzica

Vrei o petercere cu muzică aleasă? Un Dj este cea mai bună alegere. Puteți stabili împreună play list-ul și el va știi cum să ridice pe toată lumea la dans . Luminile , fumul greu si efectele speciale vor completa atmosfera .


CONTACTEAZA-NE

Personalizate

Daca nu vreți să cheltuiți mulți bani pentru o ținută anume va propunem tricourile personalizate care pot fi ideale pentru orice petercere plus că puteți fi invetivi oferind invitaților un cadou personalizat cu mesaje sau imagini amuzante.


CONTACTEAZA-NE

Candy bar

Un candy bar cu cele mai bune prăjiturele și tortul sunt nelipsite de la orice aniversare . Nimeni nu va rezista tentației de a gusta ceva dulce.


CONTACTEAZA-NE